Riverboats -veneet sopivat jokaiselle!

RiverBoats -veneitä on valmistettu vuodesta 1995

Norjalaiset Riverboats -polyeteeniveneet ovat merikelpoisia ja laadukkaita, pituudeltaan 2,9m, 3,5m ja 4,2 metriä. Niitä on valmistettu Norjassa vuodesta 1995. Pakollisen CE-merkinnän lisäksi kaikki veneet ovat DNV-hyväksyttyjä . River Boats -veneet testataan perusteellisesti ja DNV-arviot ovat hyvät, lisäksi sekä River 350 että 420 luokitellaan C-luokkaan*.

*Luokka C koskee veneitä, jotka on suunniteltu käytettäviksi lähellä rannikkoa. Niiden on kestettävä merkittävää aallonkorkeutta enintään 2 metriä ja tuulta (13,8 m / s) ”.

Riverboats -veneitä voidaan käyttää myös sähkömoottorilla. Tutkimus- sekä kehitystyö ovat osa jokapäiväistä toimintaa, ja tulevaisuudessa saadaan lisää jännittäviä ympäristöystävällisiä malleja ja teknologisia ratkaisuja!

Käyttökohteet ovat lähes rajattomat: palokunta,sukellus, perhevene, kalastus, vapaa-aika, puolustusvoimat, poliisi, pelastus, huoltovene, vuokrausliike, metsästys, sorsastus, kalastus, mökki-käyttö, kaupunki kruisailuun, yhdysvene, hinausjolla jne.

Riverboats -veneet ovat kevyitä ja niitä on helppo kuljettaa.

Loppukesästä 2019 mallistoon on tulossa myös metsästykseen sopiva "armyhenkinen" -vene!

Valttina on huoltovapaa veneily, ei halkeilevia tai naarmuuntuvia pintoja, hyvä iskunkestävyys, ei hiontaa, ei pintakäsittelyä!

Riverboatsin  rungon vaurioiden korjaus

Halkeamia tai  reikiä voidaan hitsata uumpeen juottamalla (n. 150-200W)  samalla materiaalilla kuin vene. Varmista, että veneen ja täyttöjohdon materiaali on täysin sulanut niin, ettei kylmähitsausta ole.

by MvK  Advice 2019